Despre noi

Proiectul, situat in Nord-ul Bucurestiului ofera o infrastructura completa: drumuri integral asfaltate pana la proprietate, toate utilitatile precum si drumuri interioare asfaltate, iluminat public si spatii comune de joaca si relaxare.

Echipa din spatele proiectului beneficiaza de o experienta de peste 15 ani in dezvoltarea, reconditionarea si managementul de active imobiliare (complexuri rezidentiale, vile de patrimoniu, cladiri de birouri emblematice sau spatii comerciale).

Vanatorilor Acasa Residence iți ofera vile de cea mai buna calitate, rezistente la cutremur folosind tehnologie moderna si materiale inovatoare pentru a construi o casa durabila. Prin prisma materialelor folosite la casa ta, te vei bucura nu numai de niste spatii generoase cat si mai ales de o buna izolare, termica si fonica, menita sa iti ofere confortul unui trai tihnit si un cost redus cu energia consumata.

Vilele au un design inovativ, modern și pot fi personalizate în funcție de propriile standarde. Atat prin design cat si prin calitatea executie ne dorim sa construim un etalon in zona si un stil de viata deopotriva.
Casa ta are un parter cu o bucatarie foarte spatioasa (peste 12 mp), living si dining pe masura, un grup sanitar cu dus, un spatiu de depozitare generos in timp ce holul de acces este prevazut sa adaposteasca un imens dulap cu cuier inglobat. Totodata terasa din spate iti va permite sa te relaxezi in compania familiei si prietenilor.
Etajul este gandit sa intruneasca toate nevoile, beneficiind de un dormitor matrimonial modern, cu dressing si baie proprie ample precum si de alte 2 dormitoare deservite de o baie deopotriva generoasa.
Mansarda are menirea de a permite suplimentarea spatiului, permitand amenajarea unor spatii de depozitare cat si a unei camere de joaca, hobby room sau birou.
In ceea ce priveste pozitionare casei in teren merita mentionat ca s-a alocat o atentie deosebita astfel incat gradina verde ramasa libera sa fie cat mai mare si in acelasi timp, casele invecinate sa se gaseasca la o distanta respectabila.
Forma de L a spatiului verde, va permite sa va bucurati/feriti de soare dupa caz, dupa bunul plac si totodata sa decideti fiecare unde vreti sa fie centru activitatilor in aer liber din propria curte.
Fiecare vila beneficiaza de cate 2 locuri de parcare in incinta, pentru a evita parcajul pe suprafata carosabila care nu numai stanjeneste circulatia celorlalti dar care si confera un aspect dezordonat al condomiuniului.

Proiectul nostru, de vile noi din Mogosoaia este alegerea ideala pentru casa si gradina mult visate, la preturi accesibile si o calitate de invidiat.